Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с ябълкова глазура

Свинско с ябълкова глазура
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Поръсете месото със сол и пипер на вкус.

  • 2

    Загрейте олиото и маслото на котлона в тиган да се загреят. Сгответе месото до златисто по края и от двете страни. Остранете от котлона и махнете месото от тигана, слагайки го в плато.  

  • 3

    Смесете пресования чесън и го запържете в същия тиган. Сложете оцета, след като се загрее, ще се отделят всички загорели остатъци от месото. Добавете сайдера (може и ябълков сок), горчицата. Оставете да заври. Гответе до леко сгъстяване, отнема няколко минути. Добавете розмарина и червения пипер, разбъркайте.  

  • 4

    Върнете месото в тигана, за да се загрее и извадете отново в платото. По желание можете да полеете месото със соса при сервиране. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Зимна картофена салата
    30 мин.
  • Перфектните сладки
    30 мин.
  • Пържена писия
    50 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...