За пържолите: Измийте месото. Разрежете рибицата на тънки ивици за пържолки. Овкусете ги със сол и черен пипер. Добавете 1 с.л. едрозърнеста горчица и 1 с.л. мед. Всичко разбъркайте, така че всички пържоли да се покрити със сместа.
Подгрейте малко вода в тенджерата. Сложете уреда за готвене на пара. Подредете пържолите и затворете с капак. Приблизително време за готвене е 40-45 минути. Нарежете сладкия лук на ивици и ги добавете към пържолите, след като сте премахнали тенджерата от котлона.
За салатата: Измийте и подсушете спанака. Подредете в чинии за сервиране. Накъсайте по-едрите листа спанак, а по-малките оставете цели. Върху спанака поставете кубчета сирене. Добавете маслините. Върху всяко парченце сирене капнете по-малко горчица и мед. Полейте със зехтин.