Загрейте 4 с.л. олио и в него запържете лука. После прибавете каймата и раздробете с шпатула. Овкусете със сол, червен и черен пипер. После прибавете и сварените настъргани картофи. Гответе, докато каймата се сготви.
В купичка смесете яйцето, 4 с.л. олио и млякото. Разбъркайте добре.
Намазвайте всяка кора с яйчената смес много добре. В началото на всяка кора разпределете по малко от плънката и навийте на руло.
Намажете незалепващ тиган с олио. В него наредете навитите рула. Включете котлона на среден огън. Покрийте с капак и оставете 15-20 минути, докато се зачерви от долната страна.
Намажете горната страна на бюрека с олио. С помощта на капак или чиния обърнете бюрека. Отново сложете капак и оставете 15-тина минути.