Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнен шаран

2
Пълнен шаран
Източник: Цецка Арнаудова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Никулден
Рейтинг: 5
(базиран на 5 отзива)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Запържваме праза и морковите в тиган. 

  • 2

    Добавяме ориза, доматеният сок, стафидите и подправките.

  • 3

    Когато ориза набъбне, го сваляме от огъня.

  • 4

    В намаслена тава слагаме щарана. Напълваме го вътре а около него изсипваме останалият ориз.

  • 5

    Печем го в предварително загрята фурна на 180-220 градуса.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
gabriela gabrielova
25.01.2013 | 11:27
Защо да има и ориз?
1
zvetanka ivanova
24.01.2013 | 22:37
Аз ще го приготвя без праз лук.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Зелева салата с дресинг от тахан
    30 мин.
  • Бързи и лесни сладки
    20 мин.
  • Пикантни пържени картофки
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Две разкошни кексчета в чашки
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...