Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнен шаран

2
Пълнен шаран
Източник: Цецка Арнаудова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Никулден
Рейтинг: 5
(базиран на 5 отзива)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Запържваме праза и морковите в тиган. 

  • 2

    Добавяме ориза, доматеният сок, стафидите и подправките.

  • 3

    Когато ориза набъбне, го сваляме от огъня.

  • 4

    В намаслена тава слагаме щарана. Напълваме го вътре а около него изсипваме останалият ориз.

  • 5

    Печем го в предварително загрята фурна на 180-220 градуса.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
gabriela gabrielova
25.01.2013 | 11:27
Защо да има и ориз?
1
zvetanka ivanova
24.01.2013 | 22:37
Аз ще го приготвя без праз лук.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Плодова кошничка с изненада
    20 мин.
  • Салата от китайско зеле
    15 мин.
  • Кюфта
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Леле, какво му мислим на това руло
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...