Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Кордон бльо със сос

Кордон бльо със сос
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете по парче сирене и шунка върху всяко парче пилешки гърди. Към края на месото не трябва да има нищо.

  • 2

    Свийте месото, като го захващате с клечки за зъби.

  • 3

    Смесете брашното и червения пипер в купа и натопете пилешките рулца в тях.

  • 4

    Разтопете маслото в тиган и запържете до златисто пилето в него. Добавете виното и кубчето бульон.

  • 5

    Намалете котлона, покрийте с капак и оставете ястието да къкри 30 минути.

  • 6

    Махнете клечките за зъби и прехвърлете пилето в плато.

  • 7

    Разбийте царевичното нишесте и сметаната. Добавете сместа в тигана при бульона от пилето. Гответе, докато се сгъсти.

  • 8

    Изсипете соса върху пилето и сервирайте топло.

Подобни рецепти от форума
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Карамелизирани банани с мед
    < 10 м.
  • Пилешко с топено сирене и интересен сос
    45 мин.
  • Салата с кус кус и още нещо
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...