* Нужни са ви 3 ч.ч. сготвен ориз. Може да използвате останал от предния ден или да сложите да се свари около 1.5 ч.ч. ориз.
В голям тиган (уок) загрейте 2 с.л. олио. Сложете тигана пилешкото месо, предварително нарязано на кубчета и овкусено с 2 с.л. соев сос. Бъркайте, докато се запържи до златисто, после извадете в чиния.
В тигана загрейте останалото олио и запържете наситнените лук и чесън и зеленчуците (моркови, грах, царевица). Когато омекнат, прибавете разбитото яйце и бъркайте, докато се сготви.
После върнете пилешкото и сготвения ориз. Прибавете и останалия соев сос, разбъркайте и оставете няколко минути да се смесят вкусовете.