Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пастет от херинга

3
Пастет от херинга
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:руска кухня, ОНД
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 7 отзива)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Хлябът се накисва в млякото и се отцежда

  • 2

    Ябълката се обелва и се почиства от семето

  • 3

    Хлябът, филетата маринована херинга, ябълката и зеленият лук се слагат в блендер и се смилат

  • 4

    Предястието се подправя с прясно смлян черен пипер и лимонов сок на вкус

  • 5

    Украсява се с резенчета лимон и клончета копър.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
работната пчела
03.09.2013 | 13:06
много впечатляващо искам да си направя :)
2
Anna Vasileva
05.07.2013 | 15:06
Много интересно, иска ми се да опитам този пастет :)
1
Qna Kirkova
12.11.2012 | 15:33
Много обичам такива неща,които стават за мазане със сухарчета направо ще е върха
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Трицветен крем с кисело мляко
    30 мин.
  • Маникоти палачинки
    15 мин.
  • Коктейл от херинга
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Тази фокача е просто разкошна!
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...