Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пастет от дроб

Пастет от дроб
пастет от дроб
Източник: Kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 2.4
(базиран на 8 отзива)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Дробът и пушените гърди се нарязват на кубчета. Зеленчуците се нарязват наситно. Запържват в част от маслото.

  • 2

    Всичките съставки се пасират, като за гладкост на пастета се добавят остатъка от маслото и бульонът.

  • 3

    Пастетът се украсява с варено яйце и зелен лук и се поднася с препечен хляб и сухо червено вино.

  • 4

    Може да се затвори и в буркан и да се прибере в хладилника. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хайвер от авокадо
    < 10 м.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Пилешки дробчета с праз лук
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!