Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Ризото с червено цвекло

Ризото с червено цвекло
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Използвайте печено, белено и нарязано на кубчета цвекло. 

  • 2

    Загрейте зехтина. Запържете в него лука за 2-3 минути, после добавете чесъна за още 30 секунди. 

  • 3

    Добавете ориза и виното и гответе, докато не се абсорбира течността. 

  • 4

    После започнете да добавяте бульона, като добавяте по 1/2 ч.ч. и бъркате, докато тя не се абсорбира. След това още 1/2 ч.ч. и така целия бульон. Бъркайте непрекъснато. Това отнема около 25-30 минути. 

  • 5

    Накрая добавете маслото, настъргания пармезан и нарязаното цвекло. Овкусете със сол, пипер и мащерка. Разбъркайте и сервирайте веднага. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Омлет със задушени зеленчуци
    15 мин.
  • Свински шницел със сос
    40 мин.
  • Пържени филийки с тиквено пюре
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...