Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Ризото с гъби и коприва

1
Ризото с гъби и коприва
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.1
(базиран на 11 отзива)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Задушете ситно нарязания лук в олиото заедно със счукания чесън и гъбите, нарязани на филийки.

  • 2

    Залейте сместа със зеленчуковия бульон и след като заври, прибавете ориза.

  • 3

    Варете на слаб огън около 30 минути, като от време на време разбърквате и, ако е необходимо, долейте още бульон.

  • 4

    10 минути преди да свалите от огъня, добавете измитата и нарязана коприва.

  • 5

    Подправете с черен пипер, мащерка и босилек (магданоз) Сервирайте ястието с настърганото сирене.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Kremena Peteva
18.05.2013 | 15:39
страхотно предложение
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Зелева салата с дресинг от тахан
    30 мин.
  • Бързи и лесни сладки
    20 мин.
  • Пикантни пържени картофки
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...