Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

полезно

А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
от Kulinar.bg
Мащерката е род растения, наброяващи над 350 вида тревисти растения и храсти, което предизвиква известно объркване. Получава се така, защото може да се използва едно и също име за повече от един сорт.   Среща се...
от Kulinar.bg
В зависимост от местните традиции и конкретната рецепта, медовината може да се направи с подправки (като канела, карамфил и индийско орехче), плодове или малц. Вкусът й може да придобие горчив или кисел оттенък.
от Kulinar.bg
Остава при направата на познатата ни захар
от Kulinar.bg
Тя ще ви излекува от умората, главоболието и чуството на отпадналост
от Kulinar.bg
Сиренето се прави от краве мляко във вид на монолитни топки, наподобяващи пъпеш, тежащи средно 2 кг.
от Kulinar.bg
От ароматизатор на козметика и ликьор до подправка за ястия и колбаси
Съществува и теория, че дори лекува радиация
Плодът се състои от твърда дървена обвивка, в която е поместена малка, но много хранителна ядка.
Плодът монк е част от китайската народна медицина
от Kulinar.bg
Морската сол е продукт, получен от изпаряването на морска вода. Използва се в готвенето, природното лечение и козматиката. На някои места се среща като слънчева сол.
от Kulinar.bg
Съдържа витамини A, B1, B11, B12, C, K, пантотенова (В5) и фолиева (В9) киселини, желязо, натрий, калий, калций, манган, бром
от Kulinar.bg
Въпреки че научихме, че бирата е идеална дори за студа, пиенето на чай през зимата е повече от ритуал. Родният чай пък може да се похвали с редица полезни и удобни фактори – тъй като расте на родна почва, може да...
от Kulinar.bg
По време на узряването на плода, неговите компоненти започват да се разграждат и да образуват сок. Убодете с остър предмет узрелия плод и буквално ще можете да изсмучете вътрешността през дупчицата! Само трябва да...
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...