Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

полезно

А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
от Kulinar.bg
Името му, буквално преведено от немски, означава „буден“ хляб, или „рано опечен“.
от Kulinar.bg
Юзу е цитрусов плод. Произходът му се корени в Източна Азия. Бива оприличаван на хибрид между мандарина и китайски лимон с кисел вкус, наричан "Ichang papeda". Плодът изглежда като много малък грейпфрут с неравна...
от Kulinar.bg
В момента по света съществуват и се отглеждат над седем хиляди вида ябълки. Най-голям световен производител на този плод е Китай
от Kulinar.bg
Арбутус (Arbutus) е род от поне 14 вида, който принадлежи към семейство Пиренови
от Kulinar.bg
На местата, където се отглеждат дърветата, ядките са вид разменна единица. Работниците, занимаващи се със земеделие и подобни активности, имат навика да ги дъвчат. Кола ядките имат способността да намаляват чувството за...
от Kulinar.bg
Независимо от това, дали приготвяте закуска, обяд или вечеря, вероятността яйцата да присъстват в поне едно от трите хранения, е меко казано голяма. Яйцата могат да бъдат и основното ястие, например под формата омлет,...
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!