Начупете солетите или използвайте мини претцели. Смесете със зърнената закуска, като сте я начупили, ако има нужда.
Сложете бучка масло при бонбоните. Стопете ги за половин минута в микровълновата. Разбъркайте леко. Смесете с сухите съставки. Разпределете тази лепкава смес на равен пласт в тава с хартия за печене.
*Ако се разпределеля трудно, сложете още един лист хартия и разточете.
Намажете с карамел по цялата повърхност. Поръсете с начупен шоколад.
Печете за няколко минути на 150 С.
Размажете стопения шоколад, навийте на руло с помощта на самата хартия под рулото. Сложете в хладилника, като завиете с прозрачно фолио, за няколко часа.
Освободете от хартията и фолиото и нарежете на кръгчета.