Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Чушки в тесто

12
Чушки в тесто
Източник: sxc.hu
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистваме печените чушки от семената като правим надлъжен разрез, така че дръжката да остане. Оставят се да се отцедят.

  • 2

    Приготвяме плънката. В купа се намачква сиренето с вилица, добавя се настъргания кашкавал, колбаса (по желание), олиото, чубрицата, белтъка от яйцето. Може да се прибави и колбас, нарязан на ситно по желание.

  • 3

    Разбъркваме сместа. Бутер тестото се разточва на лист 3-5 мм и се нарязва на ленти с широчина 2 см. Във всяка чушка се поставя плънка.

  • 4

    После спираловидно се навива лента от бутер тесто около чушката (обличаме я).

  • 5

    Нареждаме чушките в тава с хартия за печене. Намазваме с разбит жълтък и печем в загрята фурна.

продукти
Коментари(12)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
12
elena atanasova
11.10.2013 | 08:43
Аз със сигурност ще ги пробвам.
11
poli asenova
10.10.2013 | 08:51
Отговор на коментар #10 от gabriela gabrielova:
Наистина това е най важното да са вкусни чушките по предложената рецепта.
10
gabriela gabrielova
09.10.2013 | 22:27
Важното е да са вкусни чушките по рецептата, другото не е от значение.
9
Kulinar.bg
09.10.2013 | 18:29
Отговор на коментар #3 от Anichka Trifonova:
Имайте предвид, че когато предлагате рецепта от свое име, това автоматично Ви прави неин автор. :)
8
Kulinar.bg
09.10.2013 | 18:28
Отговор на коментар #3 от Anichka Trifonova:
Вие сте присвоила чужда снимка. Нещо, което няма как да се толерира където и да било в Мрежата.
7
ruslana
09.10.2013 | 14:58
Отговор на коментар #6 от ана:
остъй, кулинарките са такива, пищят като луди ако някой им вземе рецептата, сякаш те са измислили голямото ястие на света,а това че има кулинария от хиляди години няма значение :Р само за снимката съм съгласна, като предлагаш нещо-твоя снимка поне,иначе е тъпо.
6
ана
09.10.2013 | 12:28
Отговор на коментар #2 от Стоянка Савова:
И какво значение има кой е авторът?!
5
stefaniika koleva
09.10.2013 | 09:35
Звучи ми вкусно.
4
Отговор на коментар #3 от Anichka Trifonova:
Няма нищо лошо да опитвате рецепти, които сте видели някъде, лошото е да ги предлагате от ваше име, още повече със снимка, която не е на сготвеното от вас ястие.
3
Anichka Trifonova
09.10.2013 | 09:04
Отговор на коментар #2 от Стоянка Савова:
Az ne sum kazala che sum avtor,probvah receptata i mnogo mi haresa i reshih da q poblikuvam i drugite da q probvat .Mislq che ne sum napravila neshto tolkova losho.
2
Стоянка Савова
08.10.2013 | 18:26
Много се извинявам, но госпожа Аничка Трифонова не е автор на тази рецепта, а още повече на снимката! Ето линк към оригиналната рецепта: http://recepti.rozali.com/yastia-drugi/oblecheni-chushki.html
1
Margaritka
08.10.2013 | 16:17
изглеждат много апетитнО! :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Студени пълнени чушки за прeдястие
    < 10 м.
  • Ирландски коктейл
    < 10 м.
  • Касерола с пилешко
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...