Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Филе "Бьоф Строганов"

Филе "Бьоф Строганов"
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистеното месо се нарязва на тесни ивички напречно на мускулите и се изпържва в много гореща мазнина.

  • 2

    Изважда се в затоплен съд и се наръсва със солта и черния пипер.

  • 3

    В мазнината се задушават ситно нарязания лук, а после се добавят и нарязаните гъби. Наръсват се с брашното, добавя се горчицата и се залива със сметаната, в която е разбита и киселото мляко. Разбърква се добре.

  • 4

    Полученият сос се маха от котлона. С него се залива изпърженото месо. Месото може да се сложи в соса и да се задуши няколко минути по желание.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Рибена супа с праз лук
    20 мин.
  • Дип за бисквитки
    < 10 м.
  • Нещо като Паеля (бърза версия)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Еха, чудна идея за закуска
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...