Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле с юфка

1
Пиле с юфка
Източник: Thinkstock/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 3.1
(базиран на 10 отзива)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пилето се измива, подсушава и се нарязва на парчета

  • 2

    Залива се малко вода, колкото да го покрие

  • 3

    В тенджерата се слага лук, морков, целина, бахар и черен пипер на зърна и дафинов лист

  • 4

    Сварява се на бавен огън, докато омекне месото

  • 5

    Бульонът се отпенва

  • 6

    Пилето се посолява, след като водата заври

  • 7

    Свареното пиле се отделя настрана, бульонът се прецежда и се кипва отново

  • 8

    В него се сварява юфката

  • 9

    Веднага, щом се свари, се поднася юфка с парче пилешко и салата според сезона.

Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Лиляна Терзиева
04.12.2012 | 12:49
Никак не обичам юфка .От много малка я мразя.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Бърза салата с черен боб
    < 10 м.
  • Пилешка лазаня с чипс
    40 мин.
  • Бърз плодов крем
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!