Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Руло с 3 вида месо

Руло с 3 вида месо
Източник: Wikimedia Commons
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 220 С.

  • 2

    Загрейте голям тиган на средна температура, сгответе наденицата (можете да извадите съдържанието й от червото, ако желаете). Отнема около 10 минути, за да покафенее. Отцедете и подсушете всякаква мазнина, която е останала.

  • 3

    Сложете тестото на набрашнена тава. Нарежете салама, шунката и сиренето в центъра. Поръсете с настъргана моцарела, сол, пипер и наденицата.

  • 4

    Загънете тестото на руло и стиснете краищата, за да не се отвори при печенето. Намажете с белтък. Можете да го оформите и като калцоне.

  • 5

    Печете в загрятата фурна за около 17-20 минути.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Карамелизирани банани с мед
    < 10 м.
  • Пилешко с топено сирене и интересен сос
    45 мин.
  • Салата с кус кус и още нещо
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!