Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лук в бяло вино

Лук в бяло вино
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете лука, срежете главите и ги нарежете на тънки полумесеци. Разтопете маслото и изпържете лука в него.

  • 2

    Добавете бульона и виното, захлупете тенджерата и задушавайте за 10-15 минути.

  • 3

    Подправете със сол и сметана, поръсете с магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Карамелизирани банани с мед
    < 10 м.
  • Пилешко с топено сирене и интересен сос
    45 мин.
  • Салата с кус кус и още нещо
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...