Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

"Чийсбургер" супа с бекон

"Чийсбургер" супа с бекон
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Запържете лука и телешкото, докато месото вече не е розово.

  • 2

    След това смесете всички състваки, освен сиренето чедър, млякото и брашното.

  • 3

    Изсипете сместа при месото. Гответе на затворен капак до готовност.

  • 4

    След като всичко е омекнало, смесете млякото и брашното. Разбъркайте, докато всички бучки изчезнат.

  • 5

    Прибавете кашата към ястието. Добавете настърганото сирене чедър.

  • 6

    Оставете ястието на котлона, докато сиренето се разтопи.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салатата на леля
    < 10 м.
  • Макарони с шунка и сметана
    20 мин.
  • Kайзершмарн (палачинка по императорски)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Тази фокача е просто разкошна!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...