Замисляли ли сте се кое е ястието с най-разнообразни лица?
Поне на нас това, което ни хрумна, е омлет.
Наистина можете да го напълните с най-различни неща – от месо, през зеленчуци, риба и млечни изделия. Какво разнообразие...
Ще ви предложим няколко от нашите любими пълнежи на омлет. Следващият път, когато нямате идея какво да сготвите, можете да се обърнете към добрия стар омлет. В крайна сметка ви трябват само яйца и още нещо за пълнеж.
А какво да бъде това нещо?
*Пушена сьомга
*Бекон, твърдо сирене и домати
*Гъби, сирене и червени чушки
*Сирене, чушки, домати, лук и тиква
*Авокадо
*Аспержи и сирене
*Спанак, бекон и сирене фета
*Картофено пюре, сирене чедър, зелен лук и заквасена сметана
*Пушена моцарела, сушени домати и босилек
*Сикьо сирене, карамелизирани круши и печени орехи
*Спанак, крема сирене и чесън
*Пуешко месо с авокадо
*Остатък от печени зеленчуци, сотиран лук и сирене Гауда
*Пушена сьомга, крема сирене, червен лук, копър и каперси
*Остатък от ястието, което не успяхме да хапнем на вечеря
Можем да продължаваме така много сълго да изреждаме най-различни видове пълнеж за омлета. В крайна сметка сложете това, с което разполагате и това, което отговаря на вкуса ви. Но сами се убедихте колко лица може да има един омлет.
Това, което трябва да направите е да наситните зеленчуците и месото, да рендосате сиренето, което решите да ползвате и сте готови с пълнежа. А само след няколко мунити и с цялото ястие.