Разтваряме маята във водата със солта и захарта, слагаме и олиото и постепенно започваме да добавяме брашното. Омесваме тесто и го оставаме да втаса.
След това взимаме 1/3 от тестото. Намазваме дъното на тава с мазнина. Разстиламе парчето тесто с намазнени ръце в тавата. Останалото тесто разделяме на 3 парчета.
Разточваме всяка част на правоъгълник. Слагаме кренвирша и увиваме тестото. Режем на парчета, колкото е висока тавата. Нареждаме ги до стените с разреза нагоре. Така процедираме и с другите два кренвирша.
За плънката: смесваме доматено пюре с настъргания домат. Добавяме риган, ч.пипер, чубрица. Разбъркваме и намазваме тестото в тавата (по средата).
Нарязваме филето на ситно, настъргваме кашкавала, разбиваме яйцата и леко ги посоляваме. Смесваме ги и добавяме маслините и сметаната. Слагаме по малко чубрица, ч.пипер и 2 щипки мащерка.
Сместа изсипваме върху доматената смес и печем на 180 С, до готовност на тестото.