Практически можем да сложим всичко в едно гювече.
Но нека надникнем в най-вкусните ни рецепти за гювечета, за да видим как го правят другите. Може пък да ви дадем някоя нова идея, от която да останете доволни. Не, не може, а със сигурност, ще ви дадем интересна идея.
Започваме с вкусно, ароматно гювече на Петя Цанкова. В него има кайма, кашкавал, лютеница, яйца, сирене и доста зеленчуци. Ето това е една изключително вкусна комбинация от продукти, от които да направим незабравимо гювече.
Сия Рибагина е кръстила своите гювечета "Фантазия" и определено това е едно фантастично изпълнение. В тях има наденица, чушки, яйца, гъби, кашкавал и подправки. Уникално вкусно!
Марианна Калинкова пък е решила да направи едни гювечета с пилешки дробчета и картофи. Към тях е добавила лук, домати, яйца и няколко различни подправки. Това също е чудесен вариант за гювечета.
Идва ред на едни малко по-бързи гювечета – тези на Светла Иванова. Колбас, яйца, сирене – класика и проверен вкус. Готови са само за 30 минути.
Светла Иванова
Цветослава Киркова прави своите гювечета с патладжани. В момента можем да си направим точно такива гювечета. Хайде, действайте, какво чакате.
Последното, на което ще се спрем, са гювечетата на Мария Калайджиева. Тя е сложила в тях пилешко месце и броколи.
Да, вярно е, че гювече може да се направи от всичко. Но понякога имаме нужда от подбутване, след дългото взиране в продуктите в хладилника и невъзможността да измислим нещо за вечеря. Ние, определено не бихме могли да кажем коя от всичките тези вкусотии и най-хубавото гювече...