Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60
съвети
Разнообразете тазгодишния Великден с някоя от тях
съвети
За вкусни празнични дни
съвети
В няколко лесни за запомняне и изпълнение стъпки
съвети
Нещата отдавна не опират само до боядисването им
новини
В сърцето на София врати отвори истинска италианска тратория
новини
Вижте с каква задача са се захванали производителите
  • Класически козунак
  • Две е повече от едно
  • Тази снимка ще я оставим без коментар :D
  • Мини кексче, направено с много любов :)
  • Виолетово вдъхновение
  • Пухчовци позират за Великден
  • Козунаци и лалета
Велиден, Влиден, Възкресение Христово - неделята след първото пролетно пълнолуние - един от най-големите пролетни празници, който трае три дни. Мястото му в календара съвпада с раждането и разцвета на природата, с тържеството на слънцето и...
Макароните са се появили преди хиляди години, толкова отдавна, че е невъзможно да се определи с точност момента на възникването им.  За 8-10 хиляди години, през които се обработва пшеницата, няма начин поне на един човечец да не му е хрумнала...
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Сезонни продукти
И полезна, и вкусна. А през Средновековието е била забранена...
Резултати | Архив
Анкета
Този Великден обещавам да не прекалям с... 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
Прибира се самотен мъж късно през нощта. Дъжд, студ, но той си е пийнал и е в настроение. Изведнъж чува тънък глас: - Вземи ме със...