Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сърчица от кренвирш

Сърчица от кренвирш
Източник: Дияна Щерева
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 2 отзива)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    В тавата се сипват около 50 мл олио и 50 мл вода.

  • 2

    Кренвиршите се режат по дължина, като се оставят в единия край около 1.5 см несрязани. Хващат се двете разрязани крайчета и се обръщат, като се притискат едно до друго с помощта на клечка за зъби (вож снимката).

  • 3

    Поставят се направо в тавата. В полученото сърце се чуква по 1 яйце и се поръсва с шарена сол. Може да се разреже и кренвирша на две както е на снимката и да се сложи кашкавал, нарязан на ивичка.

  • 4

    Запича се и когато яйцето е готово се изважда. Да ви е сладко :)

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Омлет със задушени зеленчуци
    15 мин.
  • Свински шницел със сос
    40 мин.
  • Пържени филийки с тиквено пюре
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...