Почистените гъбки се подреждат без пънчета в тавичка с отвора нагоре. Пънчета се нарязват наситно около гъбките.
Във всяка гъбка се слага парченце масло ( и по желание синьо сирене).
Поръсваме със сол и черен пипер на вкус. Внимаваме с количеството сол, защото кренвиршите и кашкавалът са солени.
Слагаме една люта чушка в тавичката за пикантен вкус. След което печем в загрята фурна на 200 С за 10 мин.
През това време нарязваме кренвиршите на кръгчета с дължина около 4 см и парченца кашкавал съответни на броя на гъбките.
Изваждаме тавичката от фурната, след като гъбките са позапечени и във всяка гъбка поставяме по едно кръгче кренвирш като пънче, а върху него поставяме парченце кашкавал.
Връщаме тавичката във фурната за още около 15 мин, докато кашкавалът се разтопи и добие златист цвят.
Да ви е сладко :)