В малко мазнина задушаваме ситно нарязания лук и нарязаните чушки. Добавяме ситно нарязани 6 кисели краставички и консервирания боб с домати. Задушаваме за 10 минутки и добавяме нарязаните кренвирши. Задушаваме за няколко минутки и сваляме от котлона.
Поръсваме с целината и джоджена.
Разбиваме поотделно по 2 яйца за всеки омлет. Изпържваме омлетите от двете страни. Всеки омлет слагаме на дъното на купичка и в него сипваме от кавърмата. Завиваме го добре и обръщаме купичката върху чиния.
Отгоре изрязваме малко кръгче и украсяваме.
За гарнитура отстрани слагаме от консервираното червено цвекло и киселите краставички. Поръсваме с магданоз.