1
800гр от месото се обезкостява и се нарязва на хапки. Сърцето и черния дроб се нарязват и смесват с месото
2
Сместа се пържи в силно загрятото олио, докато месото побелее
3
Тогава се прибавят пресния лук, нарязан наситно и нарязаните на малки парченца гъби, нарязания на дребно пресен джоджен, червения и черния пипер, доматеното пюре, размито с 2 кафеени чашки топла вода. Добавя се сол на вкус. Сместа се задушава на умерен огън
4
Агнешкото було се измива добре и се разстила. Върху него се изсипва охладената смес. Навива се на руло, завързва се с бял конец и се слага в намаслена тавичка
5
Пече се в умерена фурна, докато отгоре се появи кафява коричка
Поднася се съсзелена салата.