В купа сложете сухото мляко, 1 с.л. захар, щипка сол, 1 с.л. олио, чаша топла вода. Разбъркайте, докато захарта и солта се разтворят. Оставете да са охлади.
В друга купа комбинирайте маята и щипка захар в 1/3 топла вода. Изчакайте, докато маята шупне.
Изсипете маята в млечната смес. Добавете пресятото брашно и разбъркайте с дървена лъжица. Покрийте и оставете тестото да почине на топло за 30 минути.
Загрейте тиган с незалепващо покритие на 150 С. Намажете го с много малко мазнина. Сложете и останалата щипка сол и разбъркайте сместа.
Сложете метални рингчета в тигана, които също сте намазнили. Сложете по 2 лъжици от сместа във всеки ринг, покрийте с фолио и гответе за около 5-6 минути.
Извадете рингчетата на решетка, оставете ги да се охладят и махнете пръстените.
Междувременно пригответе бърканите яйца по стандартния начин.
Ако са се получили достатъчно дебели мъфини, разрежете ги на половина и сложете бърканите яйца между половинките. В противен случай използвайте два мъфина, между които да сложите пълнежа.