Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Ануш абур

11
Ануш абур
Източник: thearmeniankitchen.com
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:десерт
Националност:арменска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Житото се сварява и отцежда от водата.

  • 2

    Към него се прибавят настърганите ябълки, канелата и захарта. Сместа се оставя да преседи за 1 час.

  • 3

    Накисвате стафидите в коняка.

  • 4

    Смесвате всичко и поръсвате с орехите.

продукти
Коментари(11)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
11
Radina
24.10.2013 | 17:04
уау, това от коя кухня идва :)
10
vanj ivanova
19.03.2013 | 13:51
Продуктите подсказват, че бъде вкусно.
9
poli asenova
19.03.2013 | 09:23
Мисля да опитам този десерт
8
zvetanka ivanova
18.03.2013 | 19:47
Отговор на коментар #6 от тихомира илиева:
И аз съм на твоето мнение.
7
gabriela gabrielova
18.03.2013 | 17:50
Нетрадиционен е този десерт, но може и да е вкусен.
6
тихомира илиева
18.03.2013 | 14:21
Интересна рецепта, която трябва да се опита.
5
Петя Иванова
18.03.2013 | 09:28
Отговор на коментар #1 от pepi damjnova:
И аз мисля , че ще е много вкусен и интересен десерт .
4
Петя Иванова
18.03.2013 | 09:27
Много интересна рецепта , която трябва да приготвя .
3
Danaq Mihaylova
18.03.2013 | 09:11
Отговор на коментар #1 от pepi damjnova:
И аз мисля , че ще е много вкусно :)
2
Danaq Mihaylova
18.03.2013 | 09:11
Интересна рецепта с още по - интересно име :)
1
pepi damjnova
15.03.2013 | 22:04
Мисля, че този десерт ще се получи страхотно.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!