Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Аспержи, увити в бекон

Аспержи, увити в бекон
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    В малка купа смесете част от пармезана, чесъна и пипера.

  • 2

    Измийте хубаво аспержите и отрежете крайщата имя после ги захванете по 3-4 на връзка и поръсете с вода там, където ще увиете бекона. 

  • 3

    Докато навивате аспержите с бекон ги поръсвайте със сместа от пармезана, пипера и чесъна. Повторете процеса за всяка връзка.

  • 4

    Загрейте тигана на висока температура и сложете една с.л. зехтин. Запържете за няколко минути докато бекона стане златисто кафяв, а аспержите - леко хрупкави. Повторете за всяка връзка.

  • 5

    След като станат готови сложете бекона и аспержите в отделна чиния, поръсете ги с останалия пармезан и сервирайте.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...