Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Баклава с виенски кифли

Баклава с виенски кифли
Източник: sxc.hu
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Кифлите срежете на 3 части, издълбайте ги. В трохите сложете 20 г захар, орехи и канела. Напълнете кифлите с пълнежа.

  • 2

    Полейте с масло и запечете в умерена фурна.

  • 3

    След като изстине, полейте със сироп.

  • 4

    За сиропа: Направете го от останалата захар, водата и глюкозата. Варете 5 минути, колкото да се сгъсти.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Зелник, ама най-лесният на света!
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...