Разбийте маслото на крем. Добавете захарта, кората от лимона. Разбийте добре. Добавете половината брашно, разбъркайте хубаво, след това добавете и другата половина, отново разбъркайте до поемане на брашното.
Направете тесто, оформете топка, която да размесите. След това разточете на правоъгълна кора. Покрийте с прозрачно фолио и оставете за 2 часа.
Включете фурната на 180 С да се загрява. Застелете тава за печене с пергаментова хартия.
С форма за сърца, или друга, ако не разполагате със сърца, отрежете сладки. Наредете сладките в тавата.
Печете за 15 минути, или до златисто. Извадете и оставете да се охладят.
Можете да използвате само червена и бяла глазура. *Ако не намирате в магазина, можете да си направите и сами захарна глазура за сладкиши.
2-ри вариант за глазура.
Направете червено-бяла украса на сладките, за да се превърнат в мартенски изкушения.