Замесва се тесто и се оставя да втаса 30 минути. Премесва се още веднъж и се разделя на 6 топчета.
От първото се прави дълъг фитил и се поставя по края на тавата като кант. Второто топче се оставя за средата и за украса. Останалите четири се разточват на правоъгълни кори.
Всяка се намазва с олио и се поръсва с натрошено сирене и щипка от червения пипер. Нареждат се една върху друга и леко се разточват заедно до една по-голяма кора.
Навиват се на руло и се нарязват на филий с дебелина 2 сантиметра. Нареждат се в тавата като леко се застъпват.
Последното топче се разделя на две. Едното се поставя в средата. От второто топче се оформя украса от малки топченца и фитилчета.
Оставя се да почива 15-20 мин, намазва се с разбит жълтък и се поръсва със семена. Печем за 45 мин при предварително загрята фурна на 180 градуса.