Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бур бланк - френски маслен сос

Бур бланк - френски маслен сос
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете маслото на кубчета - трябва да е студено. Лукът нарежете на много ситно. 

  • 2

    В тиган сложете лука, виното, лимоновия сок и сметаната. Оставете да заври на средна температура. Отново намалете котлона и оставете течността да се редуцира около 75%. 

  • 3

    Намалете котлона до възможно най-ниска температура. После започнете да добавяте по няколко кубчета масло, оставяте да се разтопят и добавяте още няколко. И така, докато сложите всички кубчета. 

  • 4

    Овкусете със сол, пипер и лют пипер. Сервирайте в топъл съд, поръсен с пресен лук. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Малки кашкавалени соленки :)
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...