Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бут по овчарски

7
Бут по овчарски
Източник: GettyImages/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистеното, измито и оформено бутче (от по-тлъсто агне) се посолява и като престои малко на хладно място, се запържва от всички страни в мазнината.

  • 2

    Прибавят се малко гореща, виното, почистените и нарязани домати и останалите подправки.

  • 3

    Капакът на тенджерата се замазва с тесто и бутчето се задушава във фурна до готовност.

  • 4

    Рецептата е част от "Единен сборник рецепти за заведенията за обществено хранене"

Коментари(7)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
7
stefaniika koleva
02.08.2013 | 14:06
Отговор на коментар #4 от gabriela gabrielova:
Рецептата е супер.
6
stefaniika koleva
02.08.2013 | 14:06
Чак си представих как приятно ухае.
5
gabriela gabrielova
02.08.2013 | 09:10
Отговор на коментар #1 от kalinka kalinkova:
Когато е задушено, както е по рецептата става много добре агнешкото.
4
gabriela gabrielova
02.08.2013 | 09:09
Рецептата е много добра.
3
vili deneva
01.08.2013 | 11:55
Определено ми хареса рецептата.
2
kalinka kalinkova
01.08.2013 | 10:27
Ще пробвам тази рецепта.
1
kalinka kalinkova
01.08.2013 | 10:26
Така приготвено агнешкото ще е много вкусно.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...