Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бяла риба с кашкавалена панировка

1
Бяла риба с кашкавалена панировка
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Изстискваме сока от лимона.

  • 2

    Нарязваме на едро рибата и я мариноваме с лимоновия сок, 4 с. л. зехтин и черен пипер и сол на вкус.

  • 3

    Оставяме да престои 20 минути. Настъргваме на ситно кашкавала и го смесваме с брашното и галетата.

  • 4

    Разбиваме яйцата.

  • 5

    Потапяме парчетата риба първо в яйцата, а след това овалваме добре в сместа от брашното, галетата и кашкавала.

  • 6

    Пържим в предварително загрято олио до готовност и от двете страни.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Изглежда ми вкусно,а и много обичам риба!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!