1
Маслото се размеква с магданоза, половината моркови (обелени и нарязани) и чесъна на умерен огьн
2
Прибавя се брендито, щипка сол и черен пипер. Гъбите се почистват, нарязват и поставят за 15 минути да поомекнат
3
В друга тенджера се сипва виното, оцета, лука, останалите моркови, подправките и 1 чаша вода. Когато кипнат, се прибавят добре почистените и минали през една вода охлюви
4
Всички продукти се посоляват и наръсват с черен пипер
5
На дьното на 6 гювечета се слага по една бучка масло. С льжица се сипва от едната и от другата тенджера
6
Най- отгоре се поръсва с галета
7
Поставят се покрити с капак вьв предварително загрята до 210 градуса фурна. След 10 минути са готови
Сервират се веднага.