Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Гювечета с охлюви и гъби

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:италианска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.2
(базиран на 13 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Маслото се размеква с магданоза, половината моркови (обелени и нарязани) и чесъна на умерен огьн
  • 2 Прибавя се брендито, щипка сол и черен пипер. Гъбите се почистват, нарязват и поставят за 15 минути да поомекнат
  • 3 В друга тенджера се сипва виното, оцета, лука, останалите моркови, подправките и 1 чаша вода. Когато кипнат, се прибавят добре почистените и минали през една вода охлюви
  • 4 Всички продукти се посоляват и наръсват с черен пипер
  • 5 На дьното на 6 гювечета се слага по една бучка масло. С льжица се сипва от едната и от другата тенджера
  • 6 Най- отгоре се поръсва с галета
  • 7 Поставят се покрити с капак вьв предварително загрята до 210 градуса фурна. След 10 минути са готови Сервират се веднага.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!