Желатина се разтваря в 200 мл студена вода и се оставя 10 минути да набъбне. Отделят се плодовете на компота, а сокът се нагрява на котлона без да завира, прибавя се набъбналият желатин и се разбърква до пълното му разтваряне.
Във форма за торта се редят отдолу прасковите от компота, обърнати с часта откъм костилката към вас. Запълва се празното пространство с гроздовите зърна.
В купа се слага сметаната с пудрата захар, разбърква се и се добавя сладкото, нарязаните банани и сини сливи.
Поизстиналата смес с желатина се прибавя при сметаната и се разбърква. Изсипва се върху прасковите и гроздето във формата и отгоре се покрива с бишкоти.
Оставя се в хладилник няколко часа да се охлади и стегне.
Охладената торта освобождаваме от формата и обръщаме в чиния , така че прасковите да са отгоре, а бишкотите да са основата.
Може да се използват и други плодове според предпочитанията.