Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Ето как се транжира цял заек!

по статията работи: | 11 април 2016 Прочитания: 3208
Нагледно показано
Ето как се транжира цял заек!
Източник: Симона Иванова/kulinar.bg

Хапвате ли си често заешко месце? 

 

Ако не, задължително трябва да се поправите, защото заешкото е супер полезно.

 

То е най-изчистеното откъм мазнини месце, затова е особено препоръчително за хора, страдащи от висок холестерол или високо кръвно налягане.

 

Не само че е полезно, но заешкото е и много вкусно. Особено ако го сготвите по правилния начин.

 

Но за да стигнем до готвенето, първо трябва да го транжираме.

 

Най-вероятно транжирането на цял заек или цяло пиле ви плаши, но всъщност изобщо не е трудно.

 

За да сме ви максимално полезни, ще ви го покажем нагледно. Дори няма да ви отнеме повече от 5 минути.

 

Е, разбира се, ако има кой вкъщи да помолите да го свърши, не се замисляйте. Но ако трябва сами да се борите с тежката задача, изгледайте клипчето, запретвайте ръкави и започвайте. Ще се изненадате колко лесно е!

 

А преди това да ви покажем какви вкусотии може да си сготвите, след като направите зайчето на порции. 

 

На корицата виждате Печен заек на фурна - една от най-вкусните рецепти за приготвяне на заешко месце. Просто ще си оближете пръстите.

 

Една от любимите ни рецепти със заешко месо - Заешко печено с картофи. Лесно, апетитно и вкусно. А си върви и с гарнитурка :) 

 

37639

Роси Цветанова



И още нещо много вкусно - Бавно печено заешко с чоризо и гъби. Една по-различна и по-специална рецепта. Много вкусна!

 

37638

Люси Евтимова

 

А сега да ви покажем и дългоочакваното видео, в което нагледно е показано как се транжира цял заек по възможно най-добрия начин. 

 

 

Рейтинг: 4 / 5 , 331 гласa
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...