Почистете маслините от костилките
Нарежете сланината на малки кубчета
Измийте месото и с остър нож направете малки прорези
Мушнете в тях по една черна маслина икубче сланина
В отделен сьд разтопете маслото сьс зехтина
Сложете месото да се изпьржи до червено от всички страни
Прибавете лука, нарязан на филийки, и целите скилидки чесьн
Намажете месото с коняка и го запалете с клечка кибрит, за да се 'опьрли'
След това прибавете нарязаните на дребно домати, зелените маслини и подправките (магданоз и мащерка)
Наръсете сьс сол и черен пипер
Залейте с бульона
Щом заври, оставете месото на слаб огьн, докато омекне
След като изстине, го нарежетена парченца
Наредете ги в плоска чиния и залейте сьс соса от ястието
Можете да го сервирате върху сварен ориз.