Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Запечена паста с наденица

Запечена паста с наденица
Източник: Светла Иванова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарязваме наденицата на парчета. Използвам от овкусената с подправки, за суджук.

  • 2

    В солена вода сваряваме паста с вид е по желание.

  • 3

    В зехтин изпържваме наденицата. Изваждаме я в отделна чиния. Ако наденицата е пуснала много мазнина, отстраняваме една част и в същия тиган изпържваме нарязаните лук и чесън. Прибавяме доматеното пюре и кетчупа и оставяме няколко минути да се готви. Посоляваме на вкус.

  • 4

    Връщаме наденицата, сварената паста и разбъркваме, за да се смесят добре.

  • 5

    Изсипваме в съд за печене, заливаме със смес от яйца и прясно мляко. Настъргваме кашкавал и запичаме за около 15 минути.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...