Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Здравословна напитка от Джесика Алба

по статията работи: | 18 март 2014 Прочитания: 1685
Красавицата прави революция в природосъобразния начин на живот
Здравословна напитка от Джесика Алба
Източник: GettyImages/ Guliver

Джесика Алба определено е пример за подражание на жените по целия свят. Освен че е красива и много талантлива, от няколко години насам, актрисата се превърна в абсолютен образец на добрата майка и домакиня, която знае как да живее в мир с природата. Напоследък, звездата се слави не с нови роли, а именно с това, че е обзавела дома си само с натурални и безвредни предмети, за да може децата й да растат здрави.

 

След като роди първородната си дъщеря – Онър, Джесика Алба създаде своя собствена компания, която произвежда органични бебешки продукти. Бизнесът на познатата ни от "Град на греха" и "Хъни" актриса се оказа доста успешен и даде зареждащ старт в новото си амплоа -  на идол за милиони майки по света.

 

През 2013, Алба се наложи в ново поприще. Тя издаде своята първа книга "The honest life”, или иначе казано - "Честният живот". В нея прохождащата авторка дава съвети как да живеем природосъобразно, как да подреждаме нещата в дома си така че да не губим време да ги търсим, а да пестим тези минути, за бъдем повече със семейството си, и как да използваме повече органични продукти в ежедневието си.

 

И тъй като, за жалост, книгата й все още не е издадена на български език, а в нея се побират част от любимите рецепти на звездата, ще ви покажем едно кулинарно изкушение, което актрисата често приготвя. Чрез него тя дава енергия на себе си, и на цялото семейство. За да го направите и вие, вижте как да си приготвите плодово-зеленчуково смути точно по начина, по който го приготвя Джесика Алба.

 

 

 

Необходими продукти:

 

2 ч.ч. суров спанак, нарязан на едро

1/3 ч.ч. малини

1/3 ч.ч. ягоди

180 г кисело мляко

1 с.л. мед

 

Сложете всичко в блендер.

 

Разбивайте, като междувременно добавяйте вода толкова, колкто ви е нужно. Ако искате по-гъсто смути, добавете малко вода и обратното.

 

Ако времето предразполага или сте любители на студените напитки, може да приготвите смутито със замразени плодове и зеленчуци.

 

Важно е да се знае, че в оригиналната рецепта Джесика Алба използва само органични продукти. Ако имате желание и възможност, използвайте и вие такива. Ако ли пък не, пригответе смутито с обикновени продукти. Просто гледайте да са пресни.

Рейтинг: 5 / 5 , 1 глас
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...