* Вместо чист шоколад използвайте десертчета "Родопчета" - нужни са ви 10 броя.
Счупете бишкотите на две през средата (или ги срежете).
Разтопете десертчетата на водна баня, докато се получи рядка кашка. Оставете да изстине и с нея намажете бишкотите от едната (вътрешната) страна.
Отделете от млякото 1 ч.ч. настрана. Останалото се слага да заври. Разбиват се 2 с.л. брашно с малко вода и една ванилия и се добавят към врящото мляко.
Отделно маслото се разбива заедно с пудрата захар и другата ванилия до гладка смес. Когато млечния крем изстине, постепенно се прибавя към масления.
С този крем се мажат бишкотите върху шоколада. От другата страна бишкотите се топват в млякото и се редят изправени в тава или форма за торта. Отгоре се изсипва останалия крем и се украсява с орехи и цветни пръцичи. Остава да престои няколко часа в хладилник.