Нарязваме обелените картофи, кренвиршите и топеното сирене на кръгчета.
В тиган разтопяваме маслото. Добавяме брашното и бъркаме интензивно. Разреждаме соса с прясното мляко, като продължаваме да бъркаме, за да не стане на бучки. Добавяме сол и черен пипер на вкус и поръсваме с розмарин.
Прибавяме сметаната и оставяме да ври на котлона за няколко минути, докато се сгъсти. При необходимост, разреждаме соса с още малко прясно мляко.
В подходящ съд започваме да подреждаме продуктите, като редуваме картофи, кренвирши, сос, топено сирене. След изчерпването им, заливаме с останалия сос.
Печем за около 20-30 мин на умерена фурна, докато горния слой се зачерви. Покриваме с настъргания кашкавал и допичаме за още 5 мин.
При сервиране поръсваме с нарязани копър и магданоз.