Адел е една от най-обичаните изпълнителки в момента.
Освен с невероятен глас и сценично поведение, тя се отличава с това, че не влиза в общо установения стандарт за перфектна фигура.
И въпреки това Адел казва, че се харесва.
Адмирации за нея, защото предпочитаме децата и подрастващите да искат да са като нея - да се харесват такива, каквито са, отколкото да подражават на другата крайност - твърде слабите модели.
Адел се появи на музикалната сцена преди месец след 3-годишно отсъствие.
За разлика от повечето известни изпълнителки, след като роди, тя предпочете да остане вкъщи със семейството си и липсва на феновете си цели 3 години.
А след това се върна с нов сингъл, но не само той взриви всички класации. Новата й визия също не остана незабелязана.
Певицата е отслабнала с поне 15 килограма и днес изглежда страхотно.
Как го е постигнала?
Едно от най-важните неща, които е променила - спряла е захарта. Певицата разказва, че обожава чая. Можела да изпие по 10-12 чаши на ден.
Чаят, както всички знаем, е полезен, но не и когато добавяме в него по 2 бучки захар, както правела певицата.
Днес тя продължава да пие чай, просто не му слага захар. Отстранила е от менюто си консумацията на захар, просто въглехидрати и мазнини.
Припомнете си какво става в организма, когато спрем захарта.
Гласовитата певица коренно е променила режима си - храни се здравословно и най-важното - спортува!
Адел предпочита фитнес залите и тренира усилено в тях. Пада си по силовите тренировки. Както забелязваме, наистина доста се старае:
twitter.com
Защо певицата все пак е решила да отслабне? Това решение няма нищо общо със суета или обидни коментари.
Лекари я предупредили, че може да навреди сериозно на здравословното си състояние, затова и тя се решила на такава стъпка.
Разбира се, иска да дава и добър пример на детето си за пълноценен и здравословен живот.
Напълно сме съгласни, че това е начинът за отслабване - с ограничаване на вредната храна и увеличаване на добрите навици. Адмирации за Адел, отново показа как се прави и скри манекенките в джоба си.
февруари 2013 година/ facebook.com