Приготвянето на торта е цяло майсторство, което изисква артистичен усет и сладкарски умения. Вие, нашите читатели, многократно сте се доказвали като страхотни владетели на изкуството, наречено "торта".
Съветваме по-скорошните ни последователи да обърнат внимание на конкурса "Сладки изкушения", който събра невероятни рецепти за торти и всякакви други сладкиши.
Майсторство, майсторство... Колкото и голям майстор да е един човек, то тортата си отнема време. Особено ако планирате да "издигнете" грандиозен сладкиш на няколко блата.
Вариантите тук са два – или изпичате всеки блат поотделно и се надявате всички да излязат идентични, или печете един по-дебел, който впоследствие режете на няколко по-тънки.
Макар втората опция да е по-честият избор, разрязването на блата невинаги се получава равномерно и истински може да изнерви и най-спокойният сладкар. За всеки кухненски "недъг" обаче си има лек.
Във века на дизайна и предприемачеството няма да откриете проблем от подобно измерение, който да не е намерил своето решение.
Наистина, съвсем наскоро ви казахме, че купуването на най-разнообразни кухненски принадлежности е излишно.
Това правилно не се отнася за сладкарския инструмент, който ще ви покажем.
Става въпрос за майсторския нож, предназначен да реже именно блата за тортата, и своеобразния разграфен пръстен, в който се пече.
Не можем да кажем колко е функционален, обаче изглежда като прищявка, която всеки любител на тортата трябва да притежава.
Цената й е 54$ и може да бъде поръчана тук... Когато отново бъде в наличност. Фактът, че по настоящем количествата са изчерпани, е достатъчно показателен.