Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Каква пица ви подхожда според зодията?

по статията работи: | 19 април 2015 Прочитания: 5378
Но не е проблем и ако обичате всякаква!
Каква пица ви подхожда според зодията?
Източник: sxc.hu

Знаем, че всяка зодия си има своите специфични характеристики. Според тях, хората, които са родени под един знак, притежават сходни черти на характера.

 

Затова често, запознавайки с някого, го питаме "ти коя зодия си" (като вече имаме едно-две предположения).

 

Но можете ли да си представите, че има общо между зодиите и вкусовите предпочитания? Да, точно така. Днес ще ви покажем каква пица подхожда на характера ви, според вашата зодия. Интересно, нали?

 

ОвенСицилианска пица – възможно най-богата на сирене.

 

Вие сте властни, непримирими, никой не може да ви спре. Кой може да ви ограничи сиренето? Кой? Никой! Вие сте амбициозни, сериозни и много добре знаете какво искате! И това е сирене. Много, много сирене!

 

Телец – пица с тънка коричка

 

Вие сте надеждни, сигурни и стабилни. Трудно е нещо да се направи грешно около вас, тъй като сте концетрирани и наблюдавате всичко. Затова и винаги следите пицата да ви е с тънка коричка, точно такава, каквато я обичате.

 

Близнаци – пица с плънка в коричката

 

Вие искате да направите всички щастливи, да дададете по-малко на всеки. Вие сте двойствени – едната част от вас харесва вкусната плънка, а другата – хрупкавата коричка. Затова най-подходяща за вас е пицата, която ги комбинира – тази с плънка и в коричката.

 

Рак – замразена пица

 

Вие сте домошар. Обичате да стоите вкъщи. Кой казва, че трябва да се излиза, за да се хапне вкусна пица? Вземате една пица от магазина на път за вкъщи, обличате удобния анцуг и се наслаждавате на току-що опечената пица вкъщи, пред телевизора или на дивана – особено с приятели и/или членовете на семейството. Това е животът!

 

Лъв – пица на парти

 

Вие сте слънчеви, харизматични и самоуверени. Обичате да сте сред хора. Направо блестите, когато сте в социална ситуация. Затова за вас няма значение каква пица хапвате, важно е да сте сред много други хора.

 

Дева – пица със салата

 

Водите здравословен начин на живот. Педантични сте и можете да управлявате времето си. Затова и дори когато прегрешавате с пица, го правите по един здравословен начин. Малко парче пица с огромна порция салата отгоре. Вкусно и свежо!


Везни – пица със средно дебела коричка

 

Вие сте дипломатът, който винаги разрешава споровете. Винаги успявате да намерите правилното решение. Едни искат много дебела коричка, други – много тънка. Затова вие предлагате нещо по-средата. Знаете как да разрешите всеки конфликт (отговорът в повечето случаи е - с пица).

 

Скорпионпица с дебела коричка

 

Вие сте сложни личности, мистериозни и многопластови. Кой знае какво може да се крие в многото ви пластове? Хората или ви обожават, или ви ненавиждат. Вие предпочитате дебела стена, както за чувствата си, така и за пицата си (под форма на коричка).

 

Стрелец – пица с бонбони

 

Вие все още носите детински дух, обичате да играете и да се забавлявате, вие сте голяма стара пица, пълна с лакомства и захар. Какво съчетание! Каква съвместимост! Вие сте умни, освободени и изобретателни. Затова обичате пицата да е направена от бисквитки, сироп и сладолед.

 

Козирог – пица на рулца

 

Вие сте практични, отговорни и хладнокръвни. Обичате да давате любов, но и да внушавате респект. Способни сте да направите (и да вземете) най-доброто от всяка ситуация. Затова и вземате най-доброто от пицата и рулото и получавате съвършенство.

 

Водолейплодова пица

 

Вие сте идеалисти, нетрадиционалисти и изобщо хора с много въображение. Разбира се, че ще обичате пица, различна от традиционната. Може би другите пици не ви разбират :( Затова и предпочитате да хапнете една здравословно-вкусно-различна пица.

 

Риби – пица на хапки

 

Вие сте игриви и имате въображение в излишък. Не искате да се обвързвате с традиционни неща или с "правилните" начини на другите. Добродушни, чаровни и забавни. Затова и пицата ви трябва да е не просто пица, а чаровна пица с въображение :)

 

 

Рейтинг: 4 / 5 , 261 гласa
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!