За приготвянето на рулцата: Разтворете маята в топло мляко.
Добавете 1/2 ч.ч. захар, 1/3 ч.ч.маргарин, 1 ч.л. сол, 2 яйца и 4 ч.ч. брашно. Разбъркайте добре.
Замесете тестото във формата на топка.
Разточете тестото върху набрашнена повърхност с дължина около 50 см и широчина около 40 см.
Загрейте фурната предварително на 200 С.
За приготвянето на пълнежа: Смесете кафявата захар и канелата в купа.
Намажете повърхността на тестото с 1/3 ч.ч. разтопен маргарин, след което поръсете равномерно със захарта и канелата.
Внимателно навийте тестото откъм дългата му страна, така че да се получи с формата на руло.
Срежете рулото на филии с широчина 5 см и ги наредете в намазнена тава за печене.
Печете 10 минути или докато придобият златист цвят.
За глазурата: Смесете 8 с.л. маргарин, 1 1/2 ч.ч. пудра захар, 1/4 ч.ч. сирене крема, 1/2 ч.л. ванилия и щипка сол.
Разбийте съставките, докато се получи пухкава смес.
Когато рулцата станат готови, ги намажете обилно с глазурата.