Моят Кулинар
Вход
|
Регистрация
всичко
рецепти
любопитно
речник
форум
Рецепти
Кулинари
Любопитно
Полезно
Смях в кухнята
Форум
Вкъщи имам
Ключови думи
Тип ястие
салата
супа
предястие/гарнитура
основно
десерт
тестени
паста, спагети
зимнина/туршии
колбаси, деликатеси
напитки, коктейли
сосове, дресинги
Вид меню
детска кухня
диетично хранене
еротична кухня
вегетариански
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
с месо
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с мас
с желатин
разделно хранене
микровълнова кухня
Националност
българска кухня
руска кухня, ОНД
гръцка кухня
унгарска кухня
африканска кухня
италианска кухня
френска кухня
азиатска кухня
чешка, словашка кухня
балканска кухня
испанска кухня
британска кухня
сръбска кухня
китайска кухня
шведска кухня
полска кухня
кухня на САЩ
норвежка кухня
финландска кухня
турска кухня
немска кухня
грузинска кухня
тунизийска кухня
японска кухня
кубинска кухня
кувейтска кухня
ливанска кухня
индийска кухня
румънска кухня
исландска кухня
виетнамска кухня
афганска кухня
мексиканска кухня
израелска кухня
мароканска кухня
иракска кухня
етиопска кухня
арменска кухня
аржентинска кухня
венецуелска кухня
бразилска кухня
нидерландска кухня
канадска кухня
иранска кухня
австрийска кухня
ирландска кухня
Празник
Гергьовден
Коледа
Великден
Никулден
Сватба
Йордановден
Бъдни вечер
Ивановден
Нова Година
Димитровден
Игнажден
Бабинден
Петльовден
Месни заговезни
Петровден
Архангеловден
Петковден
Св. Апостол Филип (Коледни Заговезни)
Кръстовден
Голяма Богородица
Илинден
Андреевден (Мечкин ден)
Павльовден
Еньовден
Свети Прокопий
Свети Врачове
Цветница (Връбница)
Тодоровден (Конски Великден)
Лазаровден
Благовещение
Духовден
Елисей
Спасовден
Петдесетница
Вартоломей
Видовден
Симеоновден
Китайска Нова година
рожден ден
Свети Валентин
Стефановден
Васильовден
Силвестри
Сирни Заговезни
Баба Марта
Велики пости
Спасовден
Горещници
Св. Мартин
Хелоуин
Свети Спиридон
Свети Спиридон
Света Анна
Света Варвара
Време
< 10 м.
15 мин.
20 мин.
30 мин.
40 мин.
45 мин.
50 мин.
60 мин.
70 мин.
80 мин.
90 мин.
> 90 м.
Имам само
15
30
60
минути.
разширено търсене
Начало
»
Рецепти
»
Кисело зеле на цели глави
Кисело зеле на цели глави
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави снимка
Добави в Моят Кулинар
Вид меню:
пълно вегетарианство
Националност:
българска кухня
Сезон:
есен
Кулинар:
шеф Готвач
Рейтинг:
2.8
(
базиран на
13
отзива
)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
1
Изберете средно големи стегнати зелки
2
Почистете ги от външните листа и ги измийте
3
Издълбайте кочаните толкова, колкото позволяват
4
Напълнете отворите със ситна сол
5
След това наредете зелките в каца или пластмасов бидон
6
Отгоре ги притиснете с дъска или дървена кръстачка
7
Върху нея поставете камък - добре измит или изварен
8
Ако зелето ви е 100 кг, разтворете 2,750 кг едра морска сол в малко вода
9
Изсипете сместа отгоре и долейте с вода, докато се покрие повърхността
10
Претакайте го в разстояние на 7 дни.
продукти
100
гр.
зеле бяло
2.75
ч.л.
сол
Подобни рецепти
Салата с праскови и моцарела
Най-вкусните печени картофи
12
Градинарска супа
Яхния по етиопски
6
Подобни рецепти от форума
Сос от патладжани и кисело мляко (арабско фондю)
Сармички с прясно зеле
Брюкселско зеле с грейпфрут
китайско зеле във вок по виетнамски
Запечени резени прясно зеле с лимони, тофу и краве сирене
Шаран с кисело зеле на фурна в кален гювеч
"пържени" тиквички с "кисело мляко"
Салата от китайско зеле / с мръФка /
Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по:
Най-нови
|
Най-стари
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Гала вечеря в 3 рецепти
15 мин.
15 мин.
15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Полезно
Празници
Конвертори
Речник
Калории
Бързи връзки
Тип ястие
сосове, дресинги
напитки, коктейли
колбаси, деликатеси
зимнина/туршии
паста, спагети
тестени
десерт
основно
предястие/гарнитура
супа
салата
Вид меню
микровълнова кухня
разделно хранене
с желатин
с мас
с месо »
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с месен бульон
вегетариански »
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
еротична кухня
диетично хранене
детска кухня
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати
Общо гласували: 2959
|
Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
1
Абсолютно съм ЗА консумацията им. Храня детето си с тях възможно най-често.
Някои продукти наистина си заслужават. Биологично отгледаният зарзават има в пъти по-малко пестициди.
От време на време се храня с биохрани.
Смятам, че цената им е неоправдана и не ги купувам.
Нямам мнение по тази тема.
Коментирай
гласувай
С аромат на мъдрост
"Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно
Последвай аромата
Вкусни снимки
Малки кашкавалени соленки :)
Време е за канелените сладкиши с орехи
А какво е есента без тиквените сладкиши?
Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Врели некипели
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!
Изкипи докрай
Видео вкусотии
УАУ! Никой не може да откаже едно парче от този сладкиш!!!
Тази дама не се спира пред нищо! Погледнете този гигантски бонбон...
Бомбички - тъмно шоколадови отвътре, залети с бял шоколад отвън - ФАНТАЗИЯ!
ИЗБРАНО ОТ МРЕЖАТА
02.07 | 11:00
Тези числа в рождената си дата показват, че съдбата е на ваша страна
02.07 | 10:00
Причиняват рак? Четири мита за слънцезащитните кремове
02.07 | 09:00
Kaжи ми какво те боли и ще ти кажа какво измъчва душата ти
© 2004 - 2024 Kulinar.bg
|
За нас
|
Правила за ползване
|
Реклама