Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Киш с тиква

Киш с тиква
Източник: Люба Грънчарова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е за майстор-кулинари
Начин на приготвяне
  • 1

    Тесто - замесете тесто от брашното, 1 яйце, малко сол и патешката мас.
    Завийте в прозрачно фолио и оставете в хладилника.

  • 2

    Нарежете тиквата на кубчета, посолете, поръсете с черен пипер и олио и запечете до златисто във фурната.

  • 3

    Разточете тестото и поставете в тавичка за киш. Надупчете с вилица и печете, докато стане златисто.

  • 4

    Пълнеж - смесете изпечената тиква, ситно нарязаните шунка, спанак и див лук, подправете със сол и черен пипер. Сипете сметаната и останалите яйца. Хубаво разбъркайте. Сипете в изпечения блат. 

  • 5

    Печете, докато плънката направи коричка.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!